Кошницата е празна

Всичко за вашия офис! Бърза доставка! Коректно и точно изпълнение на Вашите заявки! Конкуренти цени и гъвкавост на разплащанията! Тел: 0898 777 574

Безплатна доставка в рамките на гр. София за поръчки над 50 лв. без ДДС. За по малки, транспорт 5 лв.


  • Доставка с Econt

При поръчка на стойност над 50 лв. Ви предлагаме безплатна, с възможност за експресна доставка на поръчаните от Вас стоки в рамките на град София.

Всички промоции ...

Марки

Шредер Bonsaii 3D14

Серията Desk-Side на Bonsaii предлага асортимент от свежи, иновативни и стилни дизайни, които ще стоят красиво на всяко едно бюро в малкия офис или у дома. Шредерите от тази серия са перфектното решение за унищожаването на конфиденциални документи. Мобилният модел 3D14 ще среже карти или до 8 листа А4 наведнъж, заедно с телбоди или малки кламери по тях, на парченца с размери 4х30 мм, отговаряйки на степен на сигурност Р-4. Отпадъкът се събира в изваждащ се 14-литров кош, който побира до 160 срязани листа. Bonsaii 3D14 може да работи непрекъснато до 5 минути, след което трябва да почива/да се охлажда около 30 минути. Моделът е снабден със защитна система против прегряване, функция за автоматичен старт/стоп и за обратен ход, ако бъде зареден с прекалено голямо количество хартия. Други характеристики на модела, които го правят лесен и удобен за употреба, са висококачественият мотор, който осигурява изключително тих режим на работа - под 58 dB, позволявайки унищожаване без смущаване на работния процес в офиса. Машините са снабдени с уникален Eco режим, който изключва шредера, ако с него не се работи за повече от 5 минути, което е и причина за по-малката консумацията на енергия.

Обикновен избор Цена: 265.00 лв. без ДДС   318 лв. с ДДС