Кошницата е празна

Всичко за вашия офис! Бърза доставка! Коректно и точно изпълнение на Вашите заявки! Конкуренти цени и гъвкавост на разплащанията! Тел: 0898 777 574

Безплатна доставка в рамките на гр. София за поръчки над 50 лв. без ДДС. За по малки, транспорт 5 лв.

Фирмата е бенефициент по проект с главна цел BG16RFOP002-2.073-2405 - Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19 Иновации и конкурентоспособност, BG16RFOP002-2.073 - Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 финансиран от Европейския съюз, европейски фонд за регионално развитие чрез оперативна програма иновации и конкурентоспособност.


Кошници с плодове и за подарък

Kошници с плодове за офиса

Голяма кошница -10кг. подбрани свежи плодове

Голяма кошница -10кг. подбрани свежи плодове

Съдържа ябълки, круши, банани, портокали , като според сезона може да се добавят : грозде, мандарини, сливи, нектарини, праскови, кайсии, киви, ягоди, череши и малини. Плодовете се доставят в оборотни кошници, които се подменят при всяка следваща поръчка.

Цена: 43.33 лв.  

Цена с ДДС.  52 лв.

Малка Kошница - 7 кг. подбрани свежи плодове

Малка Kошница - 7 кг. подбрани свежи плодове

Съдържа ябълки, круши, банани, портокали като според сезона може да се добавят :грозде, мандарини, сливи, нектарини, праскови, кайсии, киви, ягоди, череши и малини. Плодовете се доставят в оборотни кошници, които се подменят при всяка следваща поръчка.

Цена: 35.83 лв.  

Цена с ДДС.  43 лв.

Всички цени в каталога на Детелина ООД са без включен ДДС.!