Кошницата е празна

Всичко за вашия офис! Бърза доставка! Коректно и точно изпълнение на Вашите заявки! Конкуренти цени и гъвкавост на разплащанията! Тел: 0898 777 574

Безплатна доставка в рамките на гр. София за поръчки над 50 лв. без ДДС. За по малки, транспорт 5 лв.

Фирмата е бенефициент по проект с главна цел BG16RFOP002-2.073-2405 - Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19 Иновации и конкурентоспособност, BG16RFOP002-2.073 - Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 финансиран от Европейския съюз, европейски фонд за регионално развитие чрез оперативна програма иновации и конкурентоспособност.


Офис техника, тонери и консумативи

Лазерни принтери

Xerox Phaser 3020B

Xerox Phaser 3020B

Ултракомпактният принтер Phaser 3020B е създаден с акцент върху нуждите на индивидуалните потребители. Конфигурирането е бързо, ежедневното използване – лесно, а времето за разпечатване – кратко. Може да разположите принтера на най-удобното за вас място, благодарение на стандартно предлаганата функция за работа в Wi-Fi мрежа. Интуитивният преден панел на принтера ви гарантира, че може да вършите ежедневните си задачи бързо и лесно. Phaser 3020B е изключително надежден и ще се справи с голямо количество работа безпроблемно. Благодарение на скоростта на печат, която достига 21 страници на минута, вие сте свободни да прекарате повече време с клиентите си и по-малко време в чакане. Този принтер ви позволява да осъществите директна защитена връзка с мобилни телефони, таблети, лаптопи и компютри, дори когато нямате безжична мрежа. Разделителната способност на принтера достига до 1200 x 1200 dpi (в режим на повишено качество), а вие може да сте сигурни, че важните ви разпечатки ще имат впечатляващ външен вид.

Цена: 105.60 лв.  

Цена с ДДС.  126.72 лв.

Лазерен принтер, Xerox Phaser 3330

Лазерен принтер, Xerox Phaser 3330

Компактният принтер Phaser 3330 ви осигурява бърз печат, абсолютна надеждност и удобство, които са от съществена важност за индивидуалните потребители и малките екипи. Той е мултифункционален и ви помага да пестите енергия и консумативи като комбинира функциите на копирна машина, принтер, цветен скенер и факс. Този принтер има големя мощност, която ви предлага скорост на принтиране до 42 страници на минута. Разделителната способност на принтера достига до 1200 x 1200 dpi (в режим на повишено качество), която ви осигурява документи с висококачествен и професионален вид.

Цена: 340.00 лв.  

Цена с ДДС.  408 лв.

Лазерен принтер, Xerox Phaser 3610DN

Лазерен принтер, Xerox Phaser 3610DN

Xerox Phaser 3610DN е висококачествен и бърз принтер, който ще оптимизира работния ви процес и ще ви помогне да свършите задачите си бързо и лесно. Този принтер има голяма мощност, която ви предлага скорост на принтиране до 47 страници на минута. Този принтер ви позволява да осъществите директна защитена Wi-Fi връзка с мобилни телефони, таблети, лаптопи и компютри. Phaser 3610DN е мултифункционално устройство, което ви помага да пестите енергия и консумативи като комбинира функциите на копирна машина, принтер, цветен скенер и факс. Този принтер ви позволява да спестите хартия, благодарение на автоматичната настройка, която принтира двустранно и на функцията N-up, която принтира няколко страници върху един лист. В допълнение тонер касетите му имат висок капацитет, което ви спестява време и ви позволява да работите свободно и без притеснение. Функцията Secure Print ви помага да защитите важните си документи чрез задължителното въвеждане на парола при принтиране на документи.

Цена: 403.00 лв.  

Цена с ДДС.  483.6 лв.

Лазерен принтер, Xerox Phaser 6510N Color

Лазерен принтер, Xerox Phaser 6510N Color

Цветният принтер Xerox Phaser 6510N ви гарантира изображения с фантастично качество, лесно свързване и висока продуктивност на достъпна цена. Благодарение на своята Wi-Fi връзка, той ви дава безжична мобилност и свободата да го поставите на точно желаното от вас място. Принтерът се свърза лесно с мобилни телефони, таблети и други съвместими устройства и ви помага да печатате имейли, снимки и други важни документи бързо и лесно. Phaser 6510N използва новата формула на Xerox® EA тонер при която тонерът се стопява при по-ниски температури, като по този начин пестите енергия. В допълнение по-малките частици на тонера водят до изображения с по-фини детайли, а разделителната способност от 1200 x 2400 точ./инч ви гарантира документи и снимки с изключително качество. С месечно натоварване от 50 000 страници, този принтер ще удовлетвори всички нужди на вашия растящ бизнес. Благодарение на най-новите функции за сигурност като IPsec, SNMPv3 и защитен печат може да сте сигурни, че важните ви документи са защитени отлично.

Цена: 452.00 лв.  

Цена с ДДС.  542.4 лв.

Всички цени в каталога на Детелина ООД са без включен ДДС.!