Кошницата е празна

Всичко за вашия офис! Бърза доставка! Коректно и точно изпълнение на Вашите заявки! Конкуренти цени и гъвкавост на разплащанията! Тел: 0898 777 574

Безплатна доставка в рамките на гр. София за поръчки над 50 лв. без ДДС. За по малки, транспорт 5 лв.

Фирмата е бенефициент по проект с главна цел BG16RFOP002-2.073-2405 - Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19 Иновации и конкурентоспособност, BG16RFOP002-2.073 - Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 финансиран от Европейския съюз, европейски фонд за регионално развитие чрез оперативна програма иновации и конкурентоспособност.


Навигация в страниците на www.detelina-bg.com

 Какво е сесия? 

Когато влезнете в страниците на www.detelina-bg.com, автоматично се открива идентификатор за вашето посещение. Той се нарича сесия. Тя има определено време на действие - при нас то е 60 мин. При всяко движение в страниците или във форумите ни, ви вие обновявате времето на този идентификатор. Това означава, че ако не сте активни в рамките на определено време този идентификатор се изтрива. Регистрираните посетители могат да контролират продължителността му, както и имат достъп до повече секции в сайта. Регистрираните посетители могат да получат абонамент по тяхно желание за новите продукти и промоциийте ни.

 Регистриран посетител? 

Всеки посетител може да се регистрира или от страницата ни или от форумите ни (без значение). Регистрирания посетител може да посещава повече секции от сайта, които не са видими за анонимните посетители, както и в зависимост от поръчките си - различни отстъпки). Данните изисквани при регистрацията са строго конфиденциални. Регистрираните посетители получават абонамент при тяхно желание за определени новини.

Навигация

Навигацията при показване на продуктите е указана на по-долната фигура. В най-лявата част е посочено наименованието на продукта, като при натискане на продукт (позиция 1) се извършва сортиране по наименование на продукта в съответната категория, при натискане на другите елементи аналогични на позиция 1, например позиция 4, се извършва сортиране по цена. Горе (позиция 2) са показани броя на продуктите в съответната категория. Показват се по 10 продукта на страница. Ако сте регистриран посетител, ще можете да промените тази опция по желание. Друго меню (позиция 3) дава възможност за сортиране по други признаци. Сортирането по него се извършва чрез избиране на критерия и метод (низходящо и възходящо) и натискане на бутон сортиране 5. В скоро време ще бъдат добавени още критерии за разделяне на продуктите.

Показването и избора на продуктите може да се осъществи по два начина.

1. Като кликнете на кошницата в дясно (позиция 7) прибавяте продукта във Вашата кошница. Може да промяните количеството (позиция 6), въвеждайки го в полето Количество. В него по подразбиране е обозначено минималното количество за доставка. Прибавянето на продукти във временната карта става като натиснете checkbox-а горе вляво на продукта (позиция 0). Позиция 1 ще ви отвори страница с по-подробна информация на продукта. При натискане на линка указан на позиция 3 ще се покаже листа с всички продукти на съответния производител. Позиция 3 е бутон "ГОРЕ" - той ви води към началото на страницата

Под листата на продуктите излиза меню за бърза навигация. Бутоните сочат към съответното място в страницата. Падащите менюта под тях избират продуктите по съответните критерии, които са написани преди тях. За да отидете в съответната листа продукти, трябва да натиснете кореспондиращия бутон на съответното меню.

2. Може да прибавяте продуктите във временна карта, която е показана по-долу и се открива автоматично при всяко посещение. При показването на продуктите, може да скриете полето временна карта - то е горе вляво - позиция 1. Те не се записват във вашата кошница. От временната си карта вие можете да променяте количествата (позиция 5) и да изтривате продуктите (позиция 6), да записвате поръчки - макети, които да ползувате после, но само ако сте регистрирани потребители. Това е удобно за хора, правещи регулярни заявки, а също и за да не се връщате всеки път във в страниците на продуктите след натискане на бутон поръчка (кошницата на първата фигура). Позиции 3 и 4 извеждат в голям прозорец временната карта, акто в първия случай може да я отпечатате. От временната карта може да променяте количествата - позиция 5 или да прибавите продуктите от нея във Вашата кошница (позиция 7).

За да може да записвате макети, трябва да сте регистриран посетител. На по-долната фигура е показано как. Можете да променяте заявките си (позиция 1), да извиквате записани заявки (позиция 3), които да променяте и да ги записвате със същия номер (позиция 2).

Вашата кошница (всички Ваши заявки) има валидност 2 часа, т.е. сесията за поръчките ви Ви е 120 мин. Сесията се измерва с времето, изминало от последното посещение на която и да е страница от сайта. Тоест ако не сте били активни 120 мин. всички действия, продукти и поръчки ще бъдат автоматично изтрити. След изтичането на времето кошницата Ви се се изчиства автоматично. По долу е показана фигура, представляваща вашата карта - от количество може да сменяте количеството на продуктите, от изтрий изтривате продуктите посредством горните chkeckbox-а, а с долния (позиции 4) маркирате за изтриване цялата кошница или за да махнете селекцията на всички (позиция 5). Бутон преизчисляване (позиция 3) се използува за преизчисляване на стойността след смяна на количеството на продукт. Бутон поръчай ще Ви отведе на стадий поръчка, където за да ви доставим нещата, трябва да въведете някои данни.

Когато желаете за поръчате нещата, натиснете бутон "поръчай" (позиция 6) от Вашата карта. В нея винаги можете да влезете от левите навигационни панели. След това, ако не сте регистриран посетител, ще трябва да въведете някои данни за да можем да се свържем с Вас. Тези данни са строго конфиденциални и се представят само в случаи, предвидени в закона. Необходимите данни са отбелязани с звездичка. Полетата по-долу, които са оцветени със сиво попълнете само ако желаете.

След заявката Вие ще получите автоматичен е-майл - потвърждение. От наша страна ще се свържат с Вас за подробности. Заедно с поръчката получавате данъчна фактура.

За повече подробности - тел.: 02 973 1773 или пишете на е-майл office@detelina-bg.com или използвайте нашата форма за контакт